27.02.2018 г., 16:45 ч.

Бизнес дама 

  Поезия » Пародии
566 0 0

 

Бизнес дама

 

Аз съм бизнес дама! Без

скрупули купувам ЧЕЗ!

Със оШфорки не играя,

интереса аз си зная:

и АЕЦ един ще взема

по познатата ни схема

ей така, да си го имам

и от вас пари да взимам!

Радвай се народе мил,

че до вчера чех е бил

този дето ви оправя.

Аз от утре ще го правя!

Няма хич да ви боли!

Свикнали сте си, нали?

А сега си поплачете

и кусури не търсете!

Всичко си е по закон!

К.р за вас, за мен купон!

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??