14.11.2019 г., 22:57 ч.

Бизнесът е много "хуманен"! 

  Поезия » Гражданска
463 0 0

Хора, и на болничните ви посягат -

първият ден от тях ще е безплатен!

Пари за него явно не ви се полагат,

третират ви като добитък впрегатен!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??