Nov 14, 2019, 10:57 PM

Бизнесът е много "хуманен"! 

  Poetry » Civilian
468 0 0

Хора, и на болничните ви посягат -

първият ден от тях ще е безплатен!

Пари за него явно не ви се полагат,

третират ви като добитък впрегатен!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??