Благодаря на Бога, че те има,
благодаря на Бога, че си с мен!
За Любовта, ефирно доловима,
благодаря на Бога всеки ден!
Благодаря за милите ти ласки,
за топлината в твоите ръце,
че отлепи от мене всички маски.
Благодаря за нежното сърце!
За сливането с теб благодаря,
за мене то е дар свещен
и аз любов ще ти даря,
денят ще бъде нощ, нощта пък - ден.
Хармония душите ни копнеят,
а тя Нирвана е за тях,
в хармония всемирна ще се слеят
и ще отпадне мигом всеки грях.
Във сливането има Светлина!
Ах, как божествена е тя!
© Ангел Филипов Всички права запазени