10.07.2013 г., 15:15 ч.

Благодаря 

  Поезия » За деца
481 0 2

                                        БЛАГОДАРЯ

                              (На г-жа Атанасова)

 

С любов сте дарила децата

и толкова много е тя,

че няма навред по земята

за отговор толкоз цветя.

 

Понякога буйни сме ние,

понякога правим бели...

Ала и Вие понякога

пишете двойки. Нали?

 

И ние така ще Ви помним -

весела, тъжна, добра,

в класната стая, на двора -                                                                                                           подала на някой ръка.

 

За Вашата обич и грижи

поднасяме тези цветя!

За всичките тези усилия

казваме: БЛАГОДАРЯ!

 

 

© Мая Стойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??