17.08.2008 г., 5:14 ч.

Благодаря 

  Поезия » Любовна
862 1 2
Много пъти исках да благодаря,
за теб, за чувствата, за радостта.
За лъчите, греещи в моето сърце,
когато ти ми казваше "Обичам те".


Благодаря за детелините безбройни...
за розите, звездите и нощта.
За това, че мога днес да пиша
за вечното всевластие на любовта.


Благодаря за многото познати,
за шепата приятели добри...
За семейството, което ме обича
и за пламъка във твоите очи.


Благодаря ти, че те има -
моя искрена мечта.
Тъй дълго таена в душата...
отново си на свобода.


Благодаря на Господ,
че умея... с думи Феникса да възкреся,
че ми показа как да те обичам...
мой вечен лъч на топлина.

© Елена Беленска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??