10.06.2013 г., 18:02 ч.

Благодаря, ЖИВОТ! 

  Поезия » Философска
742 0 0

Прозрях в удивлението си!
Устоях чрез търпението си!
... и всеки удар жесток, приех за свой урок!
 Не, нямам опити за бягство - оставам пленник в тоз живот!
За мене най-голямото богатство е съдбата - този зъл пастрок...

И всеки път чрез вяра и търпение
намирам своето спасение.
Понякога се взирам в мрака от илюзии,
но той не може да ме заблуди.
Очиствам се от стари рани
и следвам своите мечти! 

Ах, мъчно се съвземам след ударите тежки... 
но продължавам с мъдрост и не допускам грешки!
Благодаря на теб, ЖИВОТ,
че бе със мене лош от малка!
Че тъй отсях всеки лош порок
и правя и от камъка подпалка!!! 

© Жанета Осипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??