21.01.2010 г., 0:47 ч.

Благодаря ти 

  Поезия » Любовна
643 0 3

Благодаря ти

 

Благодаря ти за всичко, което

с любов сътвори за мен под небето!

Благодаря ти за дългите нощи омайни

и за дните на радост, безкрайни!

 

Когато от жажда умирах, без избор -

ти ме целуна и превърна се в извор.

Когато в тъмното стенех сама,

пак ти донесе за мен светлина.

 

Когато отчаяна бях и унила,

твоята обич ми даваше сила.

Благодаря за дъжда от звезди,

който за мен от небето свали!

 

Препусках лудешки, като буйна река,

единствен ти ми подаде ръка

и на живота след дългия бяг

при теб се завръщах на тихия бряг.

 

Всичко ти за мен направи,

не може туй да се забрави.

Дори и след като умра,

от гроба пак ще ти благодаря!

© АнеблА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??