25.05.2007 г., 8:21 ч.

Благодаря ти, Господи 

  Поезия
1420 0 4
На тебе, Господи, благодаря
за щастието, със което ме дари,
за най-голямото богатство на света:
усмивката във детските очи.

Съпруг страхотен ти ми подари,
от любовта ни се родиха две момчета...
Аз моля те: с живот и здраве ги дари,
със дълголетие и щастие човешко.

И още нещо, Господи, си пожелавам,
със него да сме двама  до смъртта си,
на внуци и правнуци да се радваме,
щастливи да живеем старостта си.

На тебе, Господи, благодаря
за щастието, със което ме дари.
Опитвам се по твойте стъпки да вървя,
но знам, че грешна съм понякога. Прости!

© Яница Ботева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това стихотворение е една красива благодарност,която ще ти донесе и занапред хиляди щастливи мигове.
    Поздрав!!!
  • Прекрасен стих благодарност Яни!
    Господ ще чуе молбата ти,защото му благодяриш от сърце!
    Рядко чета такива,стихове.Похвално е!
  • Поздравления, Яница!!!
  • Искрена молитва!
Предложения
: ??:??