24.05.2019 г., 0:55 ч.

Благодаря ви от сърце 

  Поезия
241 0 0

 

Посвещавам го на моята Майка и моята Баба ,
           благодаря ви от сърце!!!

 

 

Пораснах мамо, вече съм голяма,
книги отдавна почнах да чета .
Дано да бъда гордостта ти най-голяма,
да мога с всяка трудност да се справя.

 

Отгледа ме сама и с помощта 
на свойта златна майка,
до мен сте всеки ден и час.
Възпита ме така ,че да бъда истински човек,

 

да помагам и усмивки да дарявам
на всеки в нещастния му ден.
Пораснах мамо,дано не съм те огорчила
учиш ме как да оцелея ,ако не се получи моя план.

 

Обичам ви с баба и страшно много ви благодаря,
че сте до мен и ме правите истински човек !


                                                        

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??