28.04.2011 г., 21:33 ч.

Благослов 

  Поезия
354 0 1

Здравей,

листец от роза.

Добре дошъл

във общия ни свят -

богат на слънце,

дъжд,

усмивки

и влюбени сърца.

Ще срещнеш

безброй,

на теб подобен,

и обич,

на теб

отвъдно сродна.

Приеми ги

и себе си бъди.

Върхът небесен

щом пред теб

се преклони,

погали го

и щедро разцъфти.

Листец любим,

бъди.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??