29.03.2006 г., 18:13 ч.

Благоухание 

  Поезия
749 0 0

   Благоухание

Роби сме ний на ароматите уханни,
които могат да бъдат наситени небесни манни.

Как различни чувства лесно в нас те провокират ,
как чудновато слабите местенца в нас съзират!

Мирисът на чиста кожа и парфюм
кара ме да забравя аз за своя ум!

Или пък топъл летен дъжд
плиснал на малки капки изведнъж.

Благоуханието пък на нарцисите свежи
изтръгва забравени за мен копнежи.

Каква прелест е да усещаш аромати
някои странни и далечни,други близки и познати.

От древни векове така е,
човек на "разнообразие" ухае!

07.08.03г.

© Бобчо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??