22.06.2013 г., 20:11 ч.

Бленувана среща 

  Поезия » Любовна
655 0 2

Там, където луната блести,

отразена от тихите морски води.

Там, където дъждът леко ръми

и изписва във пясъка наш'те мечти.

 

Там, където слънцето грее

и топлият вятър се леко ветрее.

Там, където любовта ще узрее

и в мене, и в тебе тя ще запее.

 

Там, където небето безкрайно

ще бъде нашето местенце потайно.

Там, където в леглото широко

ще потънем влюбени много дълбоко.

 

Там, където ще бъдеме двама -

аз и мойта бленувана дама.

Там, където самотата я няма -

не желая да бягам от тази измама!

 

 

 

 

 

 

 

© Владислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??