2.10.2008 г., 6:52 ч.

Близо до теб 

  Поезия » Любовна
481 0 0
 

Да те обичам и да ме боли...

Това бе мечтата ми, нали?

Но лошите мечти се сбъдват, щом ги искаш,

оставаш сам със спомените си и ги притискаш

близо до теб...

Почакай болката да си отиде,

почакай всичко да утихне,

когато всичко тъжно мине,

позволи ми да ти се усмихна...

Дръж ме здраво, прошепни ми,

че няма повече да ме оставиш...

После само направи ме да повярвам,  

че не ще забравиш

човекът, близо до теб...

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??