1.05.2008 г., 13:09 ч.

Близък си 

  Поезия » Любовна
528 1 5
 



                              Дълго чаках те. Дълго мечтах.
                              Дълго мислих те.
                              Чужда за себе си бях.
                              Чужда за близките.

                                            Дълго търсих те. Дълго желах.
                                            Дълго се лъгах.
                                            Чужди роли като свои играх.
                                            Чужди и толкова истински.
                                
                               Дълго срещах те. Дълго копнях.
                               Дълго те исках.
                               Чуждо име за свое вземах.
                               Чужд остана ми близкия.

                                             Малко имам те - дълго желан.
                                             Късно срещнах те. До края те искам.
                                             Пак те очаквам, дълго мечтан.
                                             Близък си. Мой. Истински.
                                            

© Илзе Енчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??