21.04.2013 г., 11:50 ч.

Блус за двама 

  Поезия » Любовна
964 0 1

Блус за двама

 

И тази пролет е дъхава, уханна!

От водопада буен

вода любовна изсипва се.

Залива с радост моето сърце!

И тази пролет с любов дари ме

и с топлината на твоите ръце.

И тази пролет с щастие дари ме!

И с блус за двама.

И едно лале.

© Линна-Виделина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??