26.07.2024 г., 9:29 ч.

Блян 

  Поезия » Любовна
68 2 1

 

Сън. Ухание. Мечта.
Целувка. Сутрин и жена!
Дом. Закуска и почивка.
Нежност. Думи и усмивка.

Път. Море и песен.
Животът си е интересен!
Небе. Покой. Идея!
Звезди безброй. Немея!

Танц на плажа. Тишина.
Простор. Усещане за красота!
Палатка. Две тела.
Целувки. Нощ. Заря!

И...слънцето изгря!
С мисъл за една жена!
 

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??