19.04.2011 г., 21:36 ч.

Блян 

  Поезия » Философска
359 0 1

БЛЯН

 


 Пленителна мечта

на земната жена -

бленува за земята,

където има обич свята…

 

Отколешен копнеж -

за въздух чист и свеж,

за народ от мъже и жени,

за хора с човешки души…

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да! ,,за хора с човешки души…'' Един блян. Много харесах този стих, Лили!
Предложения
: ??:??