13.05.2017 г., 11:00 ч.

Блян 

  Поезия » Любовна
615 2 1

Блян

С. Л

 

Сияйно бяла,

перлена кожа.

Мирис, благоухание.

Тяло, положено на коприна,

муза, богиня.

Разпиляни къдрици

върху нежна гръд.

Синкаво, прозрачно було,

изваяно, обвило

фигура като от мрамор.

Ръка прикрива голата гръд.

Лек допир,

погалва,

прекрасна шия.

© Spas luchev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??