Искаш ли да ти разкажа за блясъка в очите,
със страст и сласт изгарящ дните?
За този блясък нужни са ни двама –
голям мераклия и готина мадама…
Всичко започва като на шега,
сякаш е наивна детска игра…
Покана за обяд, кафе и още нещо,
но с всеки ден става все по-горещо…
Тя започва да се облича цветно
и да се усмихва доста кокетно…
Той я желае много, нали?
и я съблича жадно с очи.
Тя пожар в сърцето му пали,
а той умира да я погали…
© Nikol Nikolova Всички права запазени