2.05.2007 г., 16:27 ч.

Блясъкът във Сивото 

  Поезия
521 0 0
Защо се вглеждаш в мен??
Нима съм крива??
В пролетния слънчев ден
да бъда сива...

Нима не знаеш, че се сливат
цветовете в нечии животи??
Тъй че блясъка си скриват
и са неразгадаеми за скоти.

И само мъдрият човек разбира
и блясъка във сивото намира.

© Маргарита Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??