2 мая 2007 г., 16:27

Блясъкът във Сивото 

  Поэзия
517 0 0
Защо се вглеждаш в мен??
Нима съм крива??
В пролетния слънчев ден
да бъда сива...

Нима не знаеш, че се сливат
цветовете в нечии животи??
Тъй че блясъка си скриват
и са неразгадаеми за скоти.

И само мъдрият човек разбира
и блясъка във сивото намира.

© Маргарита Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??