12.11.2010 г., 20:49 ч.

Бобърски народ 

  Поезия » За деца
425 0 0

БОБЪРСКИ НАРОД

Аз съм бобър от реката
и работя на
брега.
Събирам съчки от гората,
да направя къща без вода.

Народът мой е силен -
работи ден и нощ.
Освен това е изобилен,
има си и вожд!

- Всички ние, бобри -
каза важен Добри, -
бент ще построим,
няма хич да спим!

И народът се захвана,
съчки си събраха.
Бентът бързо стана
и вече те си спаха...

Ралица Костова




© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??