1.09.2011 г., 20:35 ч.

Бодиарт 

  Поезия » Еротична
516 0 0

Бодиарт

 

Бодиартът изкуство създава,

женската красота пресътворява,

той улавя експресивността на цвета,

дарява полет на въображението,

израз е на вдъхновението!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??