9.03.2011 г., 13:07 ч.

Бодигард 

  Поезия » Друга
501 0 2

Бодигард ли си, кажи,

с мен ще дойдеш ли в гората ти?

Там, където се разхождат вълци, мечки и лисици!

Бодигард ли си, кажи,

ще ме пазиш ли до зори?

Тук в гората гъста си почивам от града,

но е пълно с хищници, които искат да ме схрускат на мига!

Бодигард ли си, кажи,

ще ме пазиш ли до зори?

Ако бодигард ти не си, бързо бодигард ти ми стани!

Бодигард ли си, кажи,

с мен ела в гъстите гори!

 

© Екатерина Веселинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??