2.09.2011 г., 14:53 ч.

Богатство 

  Поезия » Друга
566 0 3

Не съм се скрила.

Ето ме – пред теб.

Аз мразя да се крия от приятели.

С неприятелите пием по кафе.

А с враговете... сме си кръвни братя.

 

Не съм избягала.

Изправям се пред теб.

Не съм ли се надлъгвала със тарикати?!

С глупците смея се на глас,

а  все от умни толкова си патя...

 

Не съм се скрила.

Но като че ли

отново се наддумвам с самотата.

Мечтите ми ограбваха крадци,

а аз сега... съм толкова богата?!


© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??