17.12.2016 г., 16:15 ч.

Богатство 

  Поезия » Любовна
427 0 1

Щастието не се измерва със слава и пари,

а с това за кого сърцето ти гори.
Неговата усмивка дъха ми спира...
и чувам как за мен сърцето му пулсира.
Със слава и богатство щастие не ще намериш ти,

защото щастието го дава този, който до тебе всяка вечер спи.
Богат си, щом има кой да те прегръща
и да те разсмива сърдечно в скромната ви къща.
Ценен е всеки миг с него,

защото срещнеш ли любов,

знай, че сърцето ти никога не ще бъде сломено.
 

© Меги Матева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да, в това се състои богатството! Поздрави!
Предложения
: ??:??