26.11.2010 г., 11:19 ч.

Богохулствам ли 

  Поезия » Любовна
721 0 3

       

Без любов ще се живее,

така реши го твоят Бог.

А ти взе, че го послуша

и стана към мен жесток.

 

Любовта е птица волна,

радост, порив и надежда.

А твоят Бог я заклеймява,

грях вижда той насреща.

 

Не мога с него да се боря,

с библии и със забрани.

Не признавам твоя Бог,

превърнал любовта в клади.

 

До кога ще нося в сърцето

болката бодлива.

И кой на любовта положи

венеца от коприва.

.

 

 

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??