9.10.2012 г., 14:04 ч.

Бойкова история 

  Поезия » Гражданска
361 0 0

Бойко влезе в учебник по история.

Разлисти ученичка книгата, отвори я.

Що прочете там, представете си-

как Бойко напада враговете си-

тройната коалиция за некадърността му е виновна.

Туй си е просто лъжа отровна.

И дума няма за Маджо и Пашата,

за със Начкови играта,

за на кучето пържолките,

за със самолетите и хеликоптерите обиколките.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??