Oct 9, 2012, 2:04 PM

Бойкова история 

  Poetry » Civilian
417 0 0

Бойко влезе в учебник по история.

Разлисти ученичка книгата, отвори я.

Що прочете там, представете си-

как Бойко напада враговете си-

тройната коалиция за некадърността му е виновна.

Туй си е просто лъжа отровна.

И дума няма за Маджо и Пашата,

за със Начкови играта,

за на кучето пържолките,

за със самолетите и хеликоптерите обиколките.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??