21.03.2017 г., 17:43 ч.  

Болежки 

  Поезия » Философска
477 0 0

 

 

Слънцето затопли ли,

ще се стоплят и сърцата ни.

Тук болежки, там сърбежки, все тая!

Все негодуваме и от това боледуваме.

 

Въх, сакън да не греша,помогнете  все пак съм жена!

 

 

 

Анастасия

27-02-2017

© Asya Dimitrova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??