18.09.2010 г., 22:48 ч.

Болестно състояние – поет 

  Поезия » Бели стихове
608 0 3

Болестно състояние – поет.

 

 

 

Шепти в ухото ми

шизофреничният екстаз.

Естествено объркан,

разговарям с второто ми Аз.

Сегрегат не съм,

мразя белите и черните, расизма.

Третата ръка на Дявола съм,

за злодеите – Харизма.

Шест, шест и шест повтарям,

седем е табу, за Аз-а мазохист.

Ехидно се подхилквам, гаден и коварен –

криво-ляво Сатанист.

Сепуко за Дявола не правя,

подъл и продажен Гоблин съм.

Текущо състояние – крайно неутрален,

всеобщият Сакън.

Шопарствам по бохемски,

подпрян на нечий гръб.

Елегантно съм нахален,

без никому да причинявам скръб.

С  „Тенекиен Пумпал” в ръка,

вдъхновен за нов сонет.

Трето Его и дръглива краста –

болестно състояние – поет.

© Михаил Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??