22.12.2010 г., 23:11 ч.

Болезнено начинание 

  Поезия » Любовна
815 0 1

Не искам да ти кажа

откъде боли.

Не искам да изричаш

името ми.

Не искам да съм вече аз,

не искам да те моля с глас.

Раните кървят.

Очите ми сълзят.

Краката ме болят.

И отново май ме лъжеш.

За сетен път ми обещаваш

и както винаги не изпълняваш.

Оплете пак конците

и много ме боли,

а ти седиш и гледаш отстрани.

Мразя те тогава, когато друг си ти.

Мразя те тогава, когато се мениш.

Не искам да съм с тебе

и няма да реша,

живота си прецаках

и мисля да се спра!

© Ина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??