31.07.2008 г., 19:59 ч.

Боли 

  Поезия » Бели стихове
638 0 3
 

Отново се стъмни!

Не знаеш как боли,

а самотата жалка

в погледа тежи.

Боли от спомени подпухнали.

Болят мечтите ми изсъхнали,

а тишината кратка

в душата ми кърви.

Порои от любими сънища,

стъпки от неизвървени пътища

и светлината гладка

в сълзите се топи!

Отново се стъмни!

Боли!

20.01.2002 г.

 

© Мариета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??