5.02.2009 г., 9:22 ч.

Боли 

  Поезия » Любовна
788 0 2
Любовта е болка...
Боли ме, защото те обичам...
Защо ми причиняваш това?...
Без тебе не мога...
И с тебе не мога...
Как да живея вече, не знам...
Искам те, но с тебе страдам много...
А без теб ще умра...
Какво да правя...
Как да живея...
Сърцето ми ще изскочи от гърдите...
Ръцете ми треперят...
Краката не ме държат...
Не мога да мисля...
Не искам дори...
Боли ме...
Всичко притъмнява...
Не мога да дишам...
Задушавам се...
Болката е огромна...
Защо така се подигра с мен?...
Аз винаги сам ти давала всичко...
А ти...
Твоето съмнение ще ме убие...
Твоите подигравки ще ме довършат...
Смеете ли ми се с тях?...
Подигравате ли се на това, че ти вярвам?...
Давайте...
Забавлявайте се за моя сметка...
Колко ли смешна съм в очите на другите?...
Колко ли жалка изглеждам?...
Нека съм жалка...
Щом да обичаш, значи да си жалък...
Нека е така...
Колкото и да ме боли...
Аз продължавам да те обичам...
Колкото и да ме боли...

© Юлиана Цекова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Произведения без художествена стойност НЯМА ДА ПУБЛИКУВАМЕ. Пример: есе на три реда: "О, мило, колко много те обичам. Ти си всичко за мен. Не мога да живея без теб..." "

    този "стих" просто премина всички граници ...


    но Павлина не отказва на никого (почти) публикация

    ... има чувства момичето ... и красиви очи което пък обяснява (за мен) коментара на Кулиани ...

    и изобщо ... да взема пак да прахосмуча че пак трябва да си връзвам пръстите...
  • Откровено!!
Предложения
: ??:??