29.09.2009 г., 17:51 ч.

Боли да усещаш... 

  Поезия » Любовна
616 0 1

Боли, когато любовта бавно си отива. 

Да гледаш безмълвен, как сърцето ти от мъка се свива.

Боли, когато душата ти от болка крещи.

Да усещаш, как всичко просто умира.

Боли, когато сълзите парещи се стичат.

Да усещаш как думите не могат да се изричат.

Боли да не можеш да спреш горчивината.

Да усещаш, че въздухът не ти стига.

Боли да искаш несподеленото.

Да усещаш, че светът бавно се срива.

Боли да желаеш забраненото.

Да усещаш как  всичко мило си отива.

Боли, когато обичаш горещо.

Да усещаш, как любимият отминава.

Боли да знаеш, че няма да е твое.

Нещото, което не искаш да усещаш…

 

© Емилия Таскова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??