28.03.2007 г., 14:19 ч.

Боли когато... 

  Поезия
1210 0 4
Боли, когато те е страх,
когато скрил си се в тревата,
а в теб се ражда аромат
на нещо ново, зряло.

Боли, когато те е страх
да бъдеш уникален.
Когато нечий грозен смях
те връща в тъмното окалян.

Боли, когато се обърнеш
и видиш онзи звяр,
нахранен с мигове пропуснати,
тъй грозно наедрял.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??