28 мар. 2007 г., 14:19

Боли когато... 

  Поэзия
1217 0 4
Боли, когато те е страх,
когато скрил си се в тревата,
а в теб се ражда аромат
на нещо ново, зряло.

Боли, когато те е страх
да бъдеш уникален.
Когато нечий грозен смях
те връща в тъмното окалян.

Боли, когато се обърнеш
и видиш онзи звяр,
нахранен с мигове пропуснати,
тъй грозно наедрял.

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??