8.02.2008 г., 9:10 ч.

Боли ме от това... 

  Поезия » Любовна
621 0 4
               Боли ме от това...


Боли, когато разбиха се мечтите ми,
не мога да променя нищо, дори болката
усилва се, и вече, щом те видя,
напират в очите ми сълзи.


Не може да спре да ме боли
от това, че несподелена любов си вече ти
и как така за минути всичко рухна,
срина се целият ми живот за секунди.


Боли ме от това, че унижена бях,
когато влюбенна в теб бях,
не мога да затворя очи и в мислите ми
да не си ти. Не мога да отворя очи
и в мислите ми пак да не си ти.

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??