27.04.2008 г., 17:39 ч.

Боли, нали... боли...! 

  Поезия
691 0 0

Виждам в очите ти тъга,

заради която е пролята не една сълза.
Съжаляваш, че е само тя.
От мъката душата те боли,

от тормоза на заблудените души,
боли, нали... боли!?
А мъката тежи,
защото любовта ти никой не цени, нали,
заради онези заблудени души,
сърцето ти кърви и не спира да те боли...

боли, нали!?

© Николинка Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??