26.06.2008 г., 0:09 ч.

Боли те 

  Поезия » Любовна
611 0 1
Едно празно легло.
Едно замечтано момиче.
Хиляди неща минават през мислите и.
Радваш се?
Недей!
Не мисли, че мисля за теб.
Стана ти неприятно, нали?
Съжалявам...
Но нека бъдем честни.
Не те обичам, не мисля за теб.
Да, приятно ми е, но...
просто запълвам времето си с теб!
Какво си мислиш за мен сега? Безчувствена... защо?
Да, казвали са ми го, питали са ме...
Но... честно казано това не ме притеснява.
Въобще!
Искаш ли да викаш? Или пък да ме удариш?
Няма да ме нараниш.
Или може би все още искаш да си с мен?!
Недей!
Да... това искаш. Прочетох го в очите ти...
Ами... хайде опитай да преглътнеш тези думи.
Дали ще можеш?
Може пък другия път да мисля за теб.

© Надя Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??