6.10.2007 г., 11:33 ч.

Болка 

  Поезия
472 0 4


Вали...


Боли...


         Ти се раждаш,


и разкъсваш самотни сълзи,


и ме търсиш...


Къде?...


            Все не знаеш,


Аз съм там,


потърси ме...


                       Боли,


Подтискаща сложна самотност,


в нечии бели сълзи


и умираща, грозна безкористност...


                                                              в този дъжд,


пак вали...


 А сърцето ти, спряло в устрема,


се ражда от болка...


                                     Нали!

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??