16.03.2008 г., 9:44 ч.

Болка 

  Поезия » Любовна
1154 1 5

Дъждът вали,

на малки капчици се сипе.

Вървя по улиците мокри

и капят пак сълзите.

Сълзи за теб,

ти, този който ме предаде

и на мъка душата ми обрече.

Вървя, а дъждът не спира да вали

и ми напомня как в такава нощ ти ме нарани. 

© Десислава Никова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??