25.12.2010 г., 19:58 ч.

Болка 

  Поезия » Любовна
704 0 0

Болка в очите ми има,

болка така неизмерима,

изгаряща ме болка 

там, дълбоко в мен.

Сърцето ми в пламъци гори,

жесток пожар в мен бушува

и продължава да гори;

да се потуши не става -

опитах с какво ли не

и продължавам да горя.

Ах, докога ще е така?

Няма отговор, 

има само тишина.

 

© Цони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??