23.03.2010 г., 14:36 ч.

Болка! 

  Поезия » Философска
473 0 1

Боли, когато направиш грешка,

когато не се съзнаваш за нея веднага,

когато неминуемо се повториш

и после се осъзнаеш...

 

Боли, когато няма извинение

за твойте неволни шеги

и когато всичко просто

постигнеш само със сълзи...

 

Боли и да не можеш

да погледнеш в очите даден човек,

или пък не можеш от срам

да признаеш свършеното от теб!

 

Боли и когато пред огледалото

се изправиш и трябва пред себе си

да признаеш,

че не си това, което изглеждаш...

 

Просто казано накратко,

боли от всичко, което не е добро,

но нали си на тази земя за това -

да страдаш и да правиш беля,

 

а след това да се поправяш...

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Боли от всичко, което правим и от това, което преживяваме, но сладко е щом сълзите обърнем в усмивка! Поздравления, много ми хареса
Предложения
: ??:??