16.04.2010 г., 21:16 ч.

Болка... 

  Поезия » Бели стихове
572 0 2

Покори ме - защо ли, защо?

Покори сърцето ми -

просто ей така -

и каза ми после "Край!

Край на любовната игра!"

 

Покори ме първо с танц,

а после с усмивка...

Пусна се в ръцете ми

направо със забивка

и прошепна "Искам те..."

 

Лоша си, кукло,

защото всичко бе една нощ,

а аз влюбих се лудо,

но ти каза ми "Имам си

вече друга любов..."

 

Не осъзнах се, мила,

пияна ли беше или просто мила;

вече някой те бе наранил

и ти си го върна просто

на мен с лека ръка...

 

Покори ме и сега,

със спокойствие на гласа си,

каза просто "Забрави ме..."

Браво, кукло, на теб, защото

аз си мислих, че само аз мога така...

 

А ти ми показа и даде урок,

да не го правя с друга...

Защото досега бях плейбоят

и съм наранил много момичета...

А сега върна ми се...

 

И боли жестоко, а аз преди

не го осъзнавах изобщо...

Просто действах за други

на техен гръб...

А сега знам какво е да боли...

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??