11.05.2011 г., 17:06 ч.

Болка 

  Поезия » Любовна
814 0 2

Едно сърце за тебе страда,

едно сърце за теб тупти,

това ли е неговата награда

да го тровиш със лъжи.

 

Нима за теб аз не значех нищо,

нима за теб всичко е било игра,

само един въпрос имам към теб,

как можа да ми причиниш това?

 

Нима не ти дадох всичко,

какво искаш повече, кажи,

толково ли беше трудно да ме обичаш

без излишните лъжи.

 

Но няма нищо, аз вече няма да се боря,

ще страдам някъде сама,

и чак до гроба ще се моля

дано да ти се случи същото това.

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??