11.10.2017 г., 13:38 ч.

Болка 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
498 0 0

Болка


Какво е болка? Болка е когато

не мога да се огледам в онези нейни сини очи,

по-сини от небето, от морето.

Болка е да не мога да чуя гласа ѝ,

този глас който мигновено възвръща усмивката ми на лицето.

Усещането че не мога да галя косите ѝ, да усетя дъха ѝ.

Когато е далеч от мен

ни храна, ни вода, ни светлина,

ни топлина, аз съм празен когато не е до мен.

Но щом я видя се запалва една искра в мен, искра-желание за живот,

искра която ме кара да се събуждам да живея.

Болката е когато тя  е далеч от мен. Боли ме.

Но именно за лечението ми (за нея) аз живея.
Обичам я.

© Hristiqn Lazarov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??