13.02.2008 г., 10:07 ч.

Болка е  

  Поезия » Друга
726 0 5
Болка е...
защото те обичам,
болка, в очите знак невиждащ,
мъчение е дума сладка,
когато в теб не виждам мрака,
а една сълза лъчиста,
по-блага, по-стремиста.
Болка е...
но я тъй желая,
без теб, дори безкраят
е една прашинка лека
и отровата е някак мека...
Болка е...
отново в сърцето,
в подножието на небето
и със ангелски сълзи
рисувам сън, в който отново си ти...

© Лара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??