2.04.2008 г., 20:07 ч.

Болка в душата 

  Поезия
496 0 1
 Черна врана надвиснала е над душата,
а тя, горката, прикована е за стената
и сърцето малко, в гърдите скрито,
едва от страх тупти...

За една прегръдка мечтае то,
за една целувка майчина копнее то,
но самотно е сърцето
и самотна е душата!

Като в тръни оплетено,
като в тръни бодящи
и от тях кървящи
плаче то - сърцето.

Като за стената прикована
с вериги тежки и болезнени
и с присъда несправелива
стои тя, душата...

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Толкова хубаво стихотворение е останало непрочетено...
    Ти си мъничка...а толкова мъдра...затова те харесвам!
    с обич, Вили.
Предложения
: ??:??